Before I die

Hur jobbigt är det inte att coldplay kommer till Sverige i Augusti!? Då är jag ju självklart i USA! Otur som vanligt här ja.. Får väl hoppas att dom forsätter att spela ett bra tag till så jag hinner se dom. Så sjukt bra är dom!

 

Bästa låten ever här!

 


Vila i frid farmor

<3


Systrami

Tycligen så ska min syster Anna vara i Canada hela nästa år och plugga juridik.
Så jag kommer ha henne ganska nära iallafall, lovely! <3

Hell Yeah!Sombody that I used to know


Placering

Alltså herregud! Jag har redan fått min placering och värdfamilj! Är helt sjukt glad just nu! EF ringde mig igår och berättade nyheterna. Min värdfamilj bor tydligen i Jackson Minnesota, det verkar jättefint. En mysig liten stad med 3,500 invånare. Jag skickade precis iväg ett mail till dem och väntar nu på svar. Seröst, jag längtar så otroligt mycket!
23/24 juli

Ja det är då jag åker. Den 23-24 juli. Helt sjukt. Det börjar bli så verkligt nu.

Gaaaah! En människa kan inte längta mer.Who I am.


Bloggtips

Tips på en skitbra utbytestudentblogg. Tryck på den här feta länken för att komma till tjejens blogg!


Insperation - America


Första inlägget

Detta är mitt första inlägg på den här bloggen, som kommer handla om mitt utbytesår i USA!! Jag ska åka till USA, i juli-augusti någon gång, i ett år. Hur sjukt är inte det?! Det är cirka sju månader kvar tills jag åker och jag känner mig otroligt oförberedd. Jag blir alldeles pirrig i magen bara jag tänker på det.

Jag går i nian nu, bara en termin kvar på högstadiet alltså. Jag kommer inte börja gymnasiet nu till hösten utan jag kommer börja nästa år. Tillsammans med -97orna... yaaay... Men det kommer nog lätt att vara värt det! Jag hoppas verkligen att det kommer vara värt det.

Det känns ganska läskigt att vara borta från alla mina vänner och min familj. Bara åka till ett främmande land helt själv utan att jag känner någon där, börja på en helt ny skola osv. Det kommer nog vara både förvirrande och roligt på samma gång. Hoppas jag! :)

Jag har startat denna bloggen så att min familj och vänner kan kolla in här och se hur jag har det när jag väl är i USA och också för att jag ska kunna kolla tillbaka och se hur jag kände under tiden. Just för tillfället har jag inte kommit längre än att jag har lämnat in mina ansökanshandlingar och de har blivit skickade till USA. Nu väntar jag på att få en värdfamilj och det kan ta ett tag innan jag får reda på vart jag hamnar. Jag valde att inte välja något regions- eller delstatsval eftersom jag inte kunde välja, så jag kan hamna vart som helst i USA!

That's it for now! Längtar sjukt mycket och vill bara att tiden ska gå snabbare!

Kisses :*

 

Jag i somras