Boston + newport

I lördags var vi i Boston och det var riktikgt coolt! En rolig sak som hände i Boston var när vi kollade på några killar som körde Streetdance. De gjorde volter och sådant. Efter ett tag så tog de upp fem personer på "scen" och en av dessa var jag. Det var ganska läskigt för vi var tvungna att stå på led och nudda tårna med händerna och sedan hoppade en kille över oss och voltade! Galet!
.
Jag står i mitten.  Bilden lånad från Alexandra.




.
Det blev nästan inga bilde från Newport men jag har en rolig att bjuda på:

Kareoke + Ben and Jerry's

Nu är klockan tio i åtta på morgonen här i USA och snart ska jag dra och äta frukost. Angående frukosten och all annan mat vi får så kan jag bara säga att det är helt sjukt onyttigt! Efterrätter JÄMT och riktigt feta maträtter. Som tur är så finns det ett ganska bra salladbord så man kan försöka vara lite nyttig, men det är svårt. Fan vad jag kommer gå upp i vikt detta året..
Igår var det kareoke och Ben and Jerry's kväll, det var skitkul! Jag älskar alla människorna här, de är så underbara! jag var så dum att jag knappt tog några bilder så jag har fått låna av underbara Alexandra. Hennes blogg hittar du här!
.
Stockholmsgänget!
De två killarna på de sista bilderna (Christopher och Amadeus) går i min klass och de är awesome!

Camp

Idag var första dagen här på Universitetet, vi kom vid typ sju igår kväll så hann inte se så mycket då. Men det är verkligen SKITFINT! Idag var inget speciellt vi var "lediga" för alla har inte kommit än, resten kommer nu ikväll. Så idag har vi stekt i solen och spelat vollyboll, basket och tennis. Det var väldigt mysigt och man har verkligen fått kontakt med vissa människor. Har även snackat med folk från andra länder, det är jättekul för alla är så sociala och trevliga. Imorgon börjar "skolan" och jag ska gå i Franklin Thunder North! Vi hart typ lektioner där vi lär oss om USA och sådant från halv elva fram till tre någon gång. Tror det kommer bli askul för ledarna är så himla sköna. Tagga!
.
YOLO!
Fina mobilbilder..

FRAMME

Nu är jag äntligen framme i USAA!! Helt underbart! Resan gick hur smidigt som helst, fast flygresan var sjukt dryg... Har träffat hur sköna människor som helst och jag ser verkligen fram emot dessa två veckor på lägret! Nu sitter jag på mitt rum här på Bryant University, Rhode Island med tre tomma sängar brevid mig. Jag kommer antagligen att få sova ensam här i natt för det kommer studenter imorgon också. Lite läskigt att tillbringa första natten i USA helt ensam, men jag är grymt trött så det kommer nog funka. Bjussar på några bilder från dagen:
.
New York!!
Supersöta Alexandra!

Patrick (Björn) och Mikael (Micke/alfred)!

Edit: Det kom precis en jättegulllig japan hit som ska bo med mig! :D
Edit 2: Mitt i natten kom det en tysk, så nu är vi tre!

Dagen innan

Sitter hos min syster i Uppsala och myser med familjen. Packade färdigt resväskan imorse och kom hit i kväll efter 5 timmars bilfärd. Det var VÄLDIGT svårt att få plats med allt jag vill ha med och dessutom hålla viktgränsen. Hade först typ 29 kg, men lyckades efter noggrann ompackning få ner det till 23 kg vilket är gränsen. Imorgon klockan kvart över sju drar vi till Arlanda. Helt sjuuuuukt, kan inte alls fatta att jag ska åka till USA imorgon! Men det ska bli så j**la kul! Tagga!!
.
Happy girl!

Packapackapacka

Packningen är i full gång här hemma, känns inte riktigt som att jag har koll på läget... Typsikt mig att spara allt till sista sekund! Dessutom förstår jag inte alls hur jag ska få plats med allt i en resväska som bara får väga 23kg, jag ska liksom packa för ett år! Kommer bli redigt svårt att få detta att gå ihop.
Idag är det sista dagen här hemma och det känns sjukt konstigt. Jag åker nämligen till Uppsala imorgon och hälsar på min systeryster Anna innan jag åker till USA på tisdag! (!!!!!!!) 2 dagar kvar, woop woop!
.
Inte min packning, bilderna tagna från weheartit.com :)

Avsked

Igår var det dags att säga hejdå till alla mina underbara vänner. Det var en sjukt mysig kväll med tacos, kubb, skratt och tårar. Att säga hejdå till dem var lätt bland det jobbigaste jag gjort. Bävar inför att skiljas från min älskade familj på tisdag, samtidigt som jag längtar grymt mycket tills jag äntligen får sätta mig på planet. Sjukt hur mina känslor är så extremt blandade.
.
Underbara Johanna och lilla jag!


Spelade självklart det otroligt svenska spelet kubb


Söta Johanna blev superglad när vårt lag vann! 


Fan vad jag kommer sakna er bästavänner! <3


7 dagar/168 timmar/10080 minuter/604800 sekunder

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag sitter på flyget mot New York! Helt sinnessjukt!

Frågor

Har fått två frågor jag tänkte svara på:

Hejsan! Är det du som gjort din blogg design? Jag gillar den^^
Ja det är jag som har gjort den, efter mycket fix!

Hejhej, jag har en fråga! Börjar du ettan när du kommer tillbaka från USA?
Älskar din blogg btw! :D
Ja jag börjar ettan då, så jag får gå om ett år kan man säga eftersom året i USA inte tillgodoräknas. Men jag tror och hoppas att det är värt det! Vad roligt, är glad att någon läser den! :)

Det var allt från mig just nu, kramar!



The flygbiljett

Förra veckan fick jag hem det efterlängtade brevet med min flygbiljett i. Jag åker 10:25 den 24 juli från Arlanda direkt till Newark (i New York), USA. Holy mother of god, det är bara två veckor kvar!! :D

 

Inte helt fel att landa med Empire State Building i bakgrunden!