Host Family

Fick ett mail idag från min kära värdfamilj. Jag gillar dem bara mer och mer, de verkar så underbart snälla!
Jag vill bara träffa dom nu, nu, nu! Bjuder på lite av vad de skrev.


A dustland fairytale

Fixat en egen inspirerande tumblr! Klicka på bilden eller HÄR för att komma till den.

Spring

Knopparna kommer fram här i Sverige och jag kan inte låta bli att tänka på hur våren är i Minnesota. Är det lika vackert?

 

Älskade mamma ♥ (fruktansvärt osminkrande bild på mig, men det bjuder jag på)


Daydreaming

.

Onehundreddaysleft

Idag är det exakt 100 dagar kvar till jag åker. Crazy!Jackson County Central High Shcool

Har precis kollat runt på de kurser som finns på min framtida amerikanska skola. Det fanns en hel del roligt och det bästa är att jag inte behöver gå massa jobbiga kurser som matte, fysik osv. eftersom mitt år i Usa ändå inte räknas. Så jag kommer bara välja massa roliga kurser som t.ex. ceramics, digital photography. Jag måste däremot gå engelska och historia, det är krav på det från EF och skolan. Sen funderar jag på att gå drivers education också så blir det lättare att ta körkort här hemma i Sverige sen.

Självklart ska jag även börja med någon sport, frågan är bara vilken. Dessa finns att välja på:

 

Baseball

Basketball

Cheerleading

Cross Country

Football

Golf

Gymnastics

Hockey

Softball

Track and Field

Volleyball

Wrestling

 

Det kommer bli skitsvårt att välja men för tillfället är jag mest inne på Volleyball, Softball och Basketball. Som jag har fattat det så är det tre perioder på ett läsår, d.v.s. man byter sport tre gånger.  Åh det ska bli så kul!

 


Familjen

Jag har just kommit hem från Sunne spa, det var hur härligt som helst! Vi var där hela familjen och det var jättemysigt. Jag fick umgås med alla mina systrar ordentligt, det var ganska längesen vi gjorde det. Sedan slog det mig att det nog inte kommer bli så många fler tillfällen att umgås hela familjen såhär och sitta ner och äta middag tillsamans. Mina systrar har ju alltid något för sig så det kommer nog bara bli på min skolavslutning och sedan någon gång på sommarlovet som vi är samlade allihopa innan jag åker till USA. Det känns väldigt sorligt! Så jag verkligen njöt nu i helgen. Jag vill inte lämna dem! Det kommer bli skitjobbigt. Det är konstigt hur mina känslor är totalt blandade inför min resa.

 

Får man gå omkring såhära hela tiden så klagar man ju inte ;)


Hotellfrukost in my heart!


Söta Pia!