Two months later

Ja som rubriken säger så har jag inte uppdaterat bloggen på två månader.. skamligt! Har helt enkelt inte haft motivationen eller tiden att göra det. Så tänkte att det kanske var dags att börja nu igen, haha. Det känns kul för mig att ha och kunna gå tillbaka och kolla upp allt som hände under detta året.
Jag har nu varit här i Amerika i 5 månader och har nästan 6 månader kvar. Jag stortrivs verkligen! Kommer väldigt bra överens med mina värdföräldrar och alla människor här. Älskar high school och hur annorlunda det är, för det är verkligen väldigt annorlunda från den svenska skolan. 
 
Så vad har hänt under dessa två månader? Väldigt mycket kan man lungt säga! I början av november tog volleyboll och fotbolls (amerika football) säsongen slut. Jag och Vera började då spela basketboll istället och det är väldigt kul! Som i volleybollen så har vi träning varje dag två timmar och matcher varje vecka. 
 
Imorgon är sista dagen i skolan innan julovet, vilket varar till tredje januari (snålt!). Jag har valt lite nya kurser för vårterminen, nya schemat:
 
Anatomy (Lär mig allt om kroppen)
Contemporary literature (engelska)
Advanced foods (laga mat)
Algebra 2 (matte)
College psychology (psykologi, kursen är college nivå)
American History
Study Hall
 

Hmm, vad kan jag säga mer? Jo min värdfamilj funderar på att åka ner till Arizona vilket vore gryyyymt! Så vi får ser hur det blir med det. 
 
Nu bilder!
 
Kaka jag fick på avslutningsmiddagen för volleybollen
 
Thankksgiving dinner. Turkey, mashed potatoes and gravy.
 
Cookie dough pizza. Yum!
 
Jag!
Jag och Kathryn när vi kollade på en basketbollsmatch
Nutella creps! Så jävla gött!
Åkte till worldmarket i Sioux Falls och hittade lite svenska gottisar!
Vera och jag när vi hejade på en fotbollsmatch
Julbak!
Jag och underbara godiset!
Hade en presentation inför hela skolan om sverige, läskigt som fan vare!
Exempel på skolmat... haha!